Ponuka

Tak, ako si d√°vam z√°leŇĺaŇ• na jedineńćnosti a origin√°lnom dizajne kaŇĺdej jednej torty, tak kladiem vysok√Ĺ d√īraz aj na ńćerstvosŇ• a kvalitu surov√≠n, z ktor√Ĺch torty pre v√°s pripravujem. Ver√≠m totiŇĺ, Ňĺe torta nem√° len vyzeraŇ• skvelo, najd√īleŇĺitejŇ°ie je, aby bola chutn√° a lahodn√°, keńŹ si z nej svoj k√ļsok odkroj√≠te.¬†

V mojich tort√°ch pouŇĺ√≠vam m√ļku s obsahom lepku a taktieŇĺ aj vaj√≠ńćka, kr√©my s√ļ ńĺahk√© Ň°ńĺahańćkov√©, obsahuj√ļce kvalitn√© ńćokol√°dy, mascarpone, tvaroh, ovocie . Margar√≠ny a in√© umel√© n√°hrady a dochucovadl√° v nich rozhodne nen√°jdete. Torty tvoria 4 pl√°ty korpusu medzi ktor√Ĺmi sa ukr√Ĺvaj√ļ 3 vrstvy t√Ĺch najjemnejŇ°√≠ch n√°pln√≠, obalen√© podńĺa typu torty – mascarpone kr√©mom, naŇ°ńĺahan√Ĺm maslovo-bielkov√Ĺm kr√©mom, ńćokol√°dovou gan√°Ňĺou, ńći potiahnut√© cukrovou poŇ•ahovou hmotou a dozdoben√© podńĺa vaŇ°ich predst√°v.¬†

Dizajn torty z√°leŇĺ√≠ od vaŇ°ich preferenci√≠ – ńći si Ňĺel√°te torty kr√©mov√©, ozdoben√© ovoc√≠m, ńćokol√°dou, kvetmi, alebo torty t√©matick√©, s model√°ciami pri ktor√Ĺch sa fant√°zii medze neklad√ļ .

Nakombinujte si svoju tortu  Korpusy
Klasick√° svetl√° piŇ°k√≥ta (alerg√©ny 1,3) Kakaov√° piŇ°k√≥ta (alerg√©ny 1,3) Mramorov√Ŭ† (alerg√©ny 1,3) Mandńĺov√Ĺ (alerg√©ny 1,3,8) Makov√Ĺ (alerg√©ny 3) Brownies (hutnejŇ°√≠) (alerg√©ny 1,3,7) Pist√°ciov√Ĺ (hutnejŇ°√≠) (alerg√©ny 1,3,7,8) Red velvet (alerg√©ny 1,3,7)
Plnky
Mascarpone s bielou ńćokol√°dou (alerg√©ny 7) Mascarpone s mlieńćnou ńćokol√°dou (alerg√©ny 7) Pribin√°ńćikov√° (vanilkov√°, ńćokol√°dov√°) (alerg√©ny 7) Hork√° ńćokol√°da (alerg√©ny 7) Karamel / slan√Ĺ karamel (alerg√©ny 7, 8) Malinovo-tvarohov√° (alerg√©ny 7) Raffaelo (alerg√©ny 7) Stracciatela (alerg√©ny 7) GaŇ°tanov√° (alerg√©ny 7,8) Nug√°tov√° (alerg√©ny 7,8)
Ovocie: 
Maliny, jahody, ńćuńćoriedky, lesn√° zmes, ban√°ny, viŇ°ne, mango
Cenník tort
Vzhńĺadom na r√īznorodosŇ• dizajnov a ich n√°rońćnosti zdobenia naceŇąujem kaŇĺd√ļ tortu individu√°lne a jej fin√°lnu cenu V√°m zaŇ°lem v cenovej ponuke na z√°klade Vami uvedenej predstavy o dizajne torty. V cenn√≠ku n√°jdete len z√°kladn√© ceny tort podńĺa veńĺkosti, ktor√© s√ļ bez zdobenia. Ak si Ňĺel√°te tortu s model√°ciou, najmenŇ°ia moŇĺn√° veńĺkosŇ• je 12-14 porci√≠, menŇ°ie torty s model√°ciami nie s√ļ moŇĺn√©.¬†
1 poschodové torty:
8-10 porcií  od 50eur  12-14 porcií od 60eur 15-18 porcií od 75eur 20-24 porcií od 100eur 
2 poschodové torty
20-24 porcií od 110eur  25-30 porcií od 130eur  30-40 porcií od 155eur 
TaktieŇĺ v√°m viem pripraviŇ• 3, 4 ńći 5 poschodov√© torty, na mieru podńĺa vaŇ°ich potrieb a pońćtu host√≠, takto veńĺk√© torty vŇ°ak naceŇąujem individu√°lne, teda pokiańĺ m√°te z√°ujem o tortińćku, kontaktujte ma a ja v√°m vaŇ°u vysnen√ļ tortu s radosŇ•ou nacen√≠m.¬†
ZOZNAM ALERG√ČNOV
Zoznam alerg√©nov podńĺa platn√©ho v√Ĺnosu vydan√©ho Ministerstvom zdravotn√≠ctva a Ministerstvom p√īdohospod√°rstva SR zo dŇąa 1.2.2008:
  1. Obilniny obsahuj√ļce lepok (t.j. pŇ°enica, raŇĺ, jańćmeŇą, ovos, Ň°palda, kamut alebo ich hybridne odrody).
  2. K√īrovce a v√Ĺrobky z nich.
  3. Vajcia a v√Ĺrobky z nich.
  4. Ryby a v√Ĺrobky z nich.
  5. AraŇ°idy a v√Ĺrobky z nich.
  6. S√≥jov√© zrn√° a v√Ĺrobky z nich.
  7. Mlieko a v√Ĺrobky z neho.
  8. Orechy, ktor√Ĺmi s√ļ mandle, lieskov√© orechy, vlaŇ°sk√© orechy, keŇ°u, pekanov√© orechy, para orechy, pist√°cie, makadamov√© orechy a queenslandsk√© orechy a v√Ĺrobky z nich.
  9. Zeler a v√Ĺrobky z neho.
  10. Horńćica a v√Ĺrobky z nej.
  11. Sezamov√© semen√° a v√Ĺrobky z nich.
  12. Oxid sirińćit√Ĺ a sirińćitany v koncentr√°ci√°ch vyŇ°Ň°√≠ch ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. /konzervanty/
  13. Vlńć√≠ bob a v√Ĺrobky z neho.
  14. M√§kk√ĹŇ°e a v√Ĺrobky z nich.
Upozornenie: pri tort√°ch s model√°ciami s√ļ pouŇĺ√≠van√© potravin√°rske farbiv√°, ktor√© m√īŇĺu maŇ• nepriazniv√© √ļńćinky na ńćinnosŇ• a pozornosŇ• det√≠. Potraviny obsahuj√ļce jedno alebo viacer√© z t√Ĺchto potravin√°rskych farb√≠v: ‚ÄĘ Pomaranńćovo Ňĺlt√° (E 110) ‚ÄĘ Chinol√≠nov√° Ňĺlt√° (E 104) ‚ÄĘ Azorub√≠n (E 122) ‚ÄĘ Allura ńćerven√° (E 129) ‚ÄĘ Tortrazin (E 102) ‚ÄĘ KoŇ°enilov√° ńćerven√° 4R (E124)